De Drie Linden

Dinerbon Nieuw-Beijerland De Drie Linden
Adres
Zuidzijdsedijk 29
3264LG Nieuw-Beijerland
Telefoon
0186 661735
Dinerbon Nieuw-Beijerland De Drie Linden
Dinerbon Nieuw-Beijerland De Drie Linden
Dinerbon Nieuw-Beijerland De Drie Linden
Dinerbon Nieuw-Beijerland De Drie Linden

Gasterij De Drie Linden is al vele jaren een begrip in het Nieuw-Beijerlandse buurtschap Zuidzijde. Het etablissement aan de Zuidzijdsedijk 29 is niet alleen aan de buitenkant een authentieke verschijning. Ook de inrichting binnen roept een aangename, gezellige sfeer van vroeger op die op een slimme manier is vermengd met hedendaagse accenten, zodat de gasterij zeker niet oubollig overkomt. Uitbaters Stefan en Ralph zorgen er samen met de overige personeelsleden voor dat je vriendelijk en warm wordt ontvangen en dat je tijdens je verblijf culinair heerlijk in de watten wordt gelegd. De gasterij beschikt aan de achterzijde van het pand over een royaal terras waar je op fraaie lente- en zomerdagen van hapjes en drankjes kunt genieten terwijl je uitzicht hebt op het weidse polderlandschap. De Drie Linden is op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht. Uitzondering hierop is de periode van mei tot en met september, want dan gaan de deuren van de gasterij op zondagmiddag al om 12 uur open.

Omdat De Drie Linden in de regel pas halverwege de middag open gaat, richt men zich met het menuaanbod uitsluitend op het diner. De keukenbrigade werkt bij voorkeur met seizoensproducten, waardoor de menukaart geregeld wordt aangepast en je bij een volgend bezoek aan de gasterij weer op allerlei nieuwe smaakvarianten kunt worden getrakteerd. Vanzelfsprekend is er volop keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en kan er tijdens de bereiding ervan ook rekening worden gehouden met eventuele speciale smaak- of dieetwensen. De hoofdgerechten bij De Drie Linden bestaan uit een reeks vlees-, vis- en vegetarische varianten. De gasterij is ook prima geschikt voor families met kinderen, want voor de kleine smikkelaars zijn er speciale kinderlekkernijen verkrijgbaar. Naast uitgebreid dineren is De Drie Linden overigens ook het juiste adres als je gewoon een goed glas wijn met of zonder bubbels wilt drinken.

Heb je culinair genoten van hetgeen Gasterij De Drie Linden je voorgeschoteld heeft en is het aan het einde van je verblijf tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10