(H)eerlijk Eten

Dinerbon Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten
Adres
Weijland 82
2415 BD Nieuwerbrug Aan den Rijn
Telefoon
034 8507883
Dinerbon Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten
Dinerbon Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten
Dinerbon Nieuwerbrug Aan den Rijn (H)eerlijk Eten

(H)eerlijk eten is een gezellig restaurant in Nieuwerbrug aan den Rijn. Het restaurant ligt op een idyllische plek en is de ideale locatie voor een uitgebreid diner. Laat je verrassen door de veelzijdige menukaart van het restaurant en geniet van een een gezellige avond met vrienden of familie. Donderdag tot en met zondag serveert het restaurant vanaf 12:00 lunch en maandag tot en met woensdag kun je er vanaf 17:00 terecht voor een borrel of diner. Ga je binnenkort eten bij (H)eerlijk eten, vergeet dan niet een dinerbon of dinercheque mee te nemen.

Klassieke gerechten

Kies je voor restaurant (H)eerlijk eten, dan kun je genieten van een uitgebreide lunch of heerlijk diner. De menukaart bevat verschillende klassieke gerechten, perfect voor een gezellig avondje. Kom je lunchen tijdens een flinke wandeltocht, bestel dan een heerlijke warme kop soep of kies voor een broodje hamburger, baguette gezond of tosti. Voor de liefhebbers heeft een restaurant ook een borrelplank of brood met bourgondische kroketten. Strijk je aan het einde van de middag neer, bestel dan een goed glas wijn en geniet van een borrelplankje of portie bittergarnituur. Na een borrel in de zon is het tijd voor een uitgebreid diner. Het restaurant serveert gerechten als carpaccio, saté en tournedos. Eet je liever vegetarisch, dan heb je keuze uit verschillende soepen, geitenkaas salade en gevulde portobello. Bestel als afsluiter een kaasplank, Dame Blanche of Tarte tatin of kies voor een heerlijk kopje koffie. Heb je bepaalde dieetwensen of een voedselallergie, geef dit dan van tevoren aan en het personeel helpt je met het uitzoeken van geschikte gerechten.

Feestelijke gelegenheden

Dankzij de mooie plek is restaurant (H)eerlijk eten de perfecte locatie voor een verjaardagsetentje of feestelijke gelegenheid. Ga een middag wandelen en geniet vervolgens van een heerlijk diner. Veel meer dan goed gezelschap en lekker eten heb je niet nodig voor een onvergetelijke avond: bestel een goede fles wijn en laat je verrassen door het gevarieerde menu. Restaurant (H)eerlijk eten accepteert de dinerbon en dinercheque als betaalmidel. Vergeet deze bonnen niet mee te nemen en geniet van een voordelig uitje in het prachtige Nieuwerbrug.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10