Restaurant De Florijn

Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Adres
Weijland 82
2415 BD Nieuwerbrug
Telefoon
0348 - 688613
Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Dinerbon Nieuwerbrug Restaurant De Florijn

Restaurant De Florijn is te vinden in Nieuwerbrug Aan Den Rijn, midden in het Groene Hart. U bent van harte welkom om hier u Dinerbon te besteden aan een bijzonder diner en een mooi glas wijn. Voor het achtste jaar op rij behoort Restaurant De Florijn tot het selectieve groepje Nederlandse restaurants dat bekroond is met een Bib Gourmand. Dit is een onderscheiding van Michelin die wordt toegekend aan restaurants waar u voor minder dan €37 kunt genieten van een driegangendiner. Dit is dus de perfecte plek om uw Dinercheque te besteden!

Restaurant De Florijn is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 14:00. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de lekkerste seizoensproducten van het moment. De chef verwend haar gasten met de heerlijke producten die met zorg zijn uitgezocht en tot iets moois zijn bereid. Laat u met behulp van uw Dinerbon verassen door een heerlijk menu waar seizoen en streek centraal staan. Kies eerst een bijzonder voorgerecht, zoals gegrilde hertenbiefstuk of een open ravioli van knolselderij en garnaaltjes. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere tonijn van de grill met krokante polenta, broccolicompote en venkeljus. Of heeft u meer met een tournedos van Rietveld uit de Big Green Egg met paddenstoelen en crème van ui? Sluit uw diner af met een ‘Parade’ aan zoete lekkernijen of een uitgebreid kaasplankje. Betalen doet u natuurlijk gewoon met de Dinercheque!

Met een goed gevulde wijnkelder en zestien wijnen op glas is er volop keuze. De wijnen van de Florijn komen zowel uit als onbekende wijngebieden. Laat u adviseren door de sommelier en geniet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10