Bangkok City

Dinerbon Nieuwerkerk aan den IJssel Bangkok City
Adres
Dorpsstraat 56
2912CB Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon
0180 757080
Dinerbon Nieuwerkerk aan den IJssel Bangkok City
Dinerbon Nieuwerkerk aan den IJssel Bangkok City

Probeer diverse authentieke Thaise gerechten uit bij Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Bij Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel kun je diverse authentieke Thaise gerechten uitproberen. Dit maakt het restaurant erg uniek in de regio's Gouda en Nieuwerkerk aan den Ijssel. Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel heeft het keurmerk Thai Select en je wordt met je dinerbon ontvangen door het hartelijke personeel. Door de medewerkers en de chef-kokkin wordt er op traditionele wijze gekookt in de keuken. Lijkt je dat wel wat? Breng in dat geval binnenkort eens een bezoek aan het restaurant met je dinerbon.

De groenten en gerechten worden zorgvuldig ingekocht door Bangkok City in Nieuwerkerk aan den IJssel

De groenten en gerechten worden zorgvuldig ingekocht door Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Zo weet je zeker dat je geniet van verse producten en overheerlijke smaken. De gerechten kunnen uiteraard naar jouw smaak aangepast worden. Probeer je met je dinercheque graag vertrouwde en normale smaken bij Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel, of mag het voor jou graag wat pittiger? Heb je een bepaald dieet, een bepaalde allergie, eet je liever zoutloos of eet je graag vegetarisch? Het is allemaal mogelijk in het restaurant.

Kom met de dinercheque van dinsdag tot en met zondag langs bij Bangkok City in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel is op alle dagen van de week geopend, met uitzondering van maandag. Je bent van harte welkom tussen 17.00 uur - 22.00 uur. Bangkok City in Nieuwerkerk aan den Ijssel is gevestigd aan de Dorpsstraat 56 en om zeker van een tafel te zijn kun je van tevoren het beste even een reservering maken. Met hoeveel personen wil jij graag een bezoek brengen aan het restaurant?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10