Perron

Dinerbon Nieuwerkerk aan den IJssel Perron
Adres
Kerklaan 13-15
2911AA Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon
0180 319544
Dinerbon Nieuwerkerk aan den IJssel Perron

Perron is een drank en spijslokaal gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Perron is een prachtig oude station uit 1908. Hij is getransformeerd tot een sfeervol restaurant. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in de bediening en smaakvolle gerechten. Ons personeel houd hun kennis paraat, waardoor u gerust om advies kunt vragen. Onze chef kok staat met veel ervaring in de keuken en maakt pure en verse gerechten. Voor een extra smaakdimensie grillen wij op authentieke wijze op houtskoolvuur. Elke vrijdag draait er een DJ en elke zaterdag van de maand is er een 70’s, 80’s en 90’s party. De plek om dinerbon of dinercheque te verzilveren.

Heeft u allergieën of dieetwensen? Neem dan contact op met onze chef kok Chris. Samen kunnen jullie kijken naar een oplossing en wordt er een smakelijke en geschikt voor u gemaakt. Contact opnemen kan via chris@perronnieuwerkerk.nl. Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten, salade, seizoen groenten en huisgemaakte mayonaise. U heeft een ruime keuze uit heerlijke gerechten, zoals een lekker hertenbiefstuk met hutspot en truffeljus. Of kies voor de licht gerookte heilbot met gebakken coquille en fume van heilbot met gepofte tomaat, ravioli van groene asperge en wittewijnsaus. De kinderen kunnen een gewoon een gerecht kiezen van de kaart en krijgen dan een kleine portie en betalen dan slechts de helft.

Met u dinerbon of dinercheque kunt u uw gerecht gewoon betalen. Wij zijn elke dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 0.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn wij twee uurtjes langer geopend, namelijk tot 02.00 uur. Tot gauw!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10