Bistro De Eerste Aanleg

Dinerbon Nieuwkoop Bistro De Eerste Aanleg
Adres
Zuideinde 15
2421 AA Nieuwkoop
Telefoon
0172 - 571381

Welkom bij Café de Eerste Aanleg, een café op een prachtige landelijke locatie in Nieuwkoop, waar u van harte welkom bent met uw dinercheque. Café de Eerste Aanleg is gevestigd in een vrijstaand pand dat echt een Oudhollandse sfeer uitademt. Wanneer het mooie weer is zit u prachtig buiten op het stenen erf en anders neemt u plaats in de gezellige zaal van Café de Eerste Aanleg; zaal ’t Turfschip genaamd. In zal ’t Turfschip kunt u in een gezellig, huiselijke sfeer van lekkere gerechten genieten onder het genot van een goed glas wijn. U komt weer even helemaal tot rust. Misschien wilt u wel komen uitrusten na een dag varen op de Nieuwkoopse plassen, of kunt u zomaar even langs met uw dinerbon voor een diner of voor een lekker kopje koffie.

Op het menu staan heerlijke eetcafégerechten die door de kok in de keuken met veel zorg voor u worden bereid. Begin uw diner met een royale verassing van de chef die bestaat uit verschillende soorten kleine voorgerechtjes, vis en vlees of ga voor de gebakken paddenstoelen op toast. Geniet vervolgens van een royale kipsaté met uitjes, salade en kroepoek of bestel een gekonfijte eendenbout met zuurkool. Wanneer u graag iets vegetarisch wilt eten bij Café de Eerste Aanleg, dan kunt u met uw dinerbon een vegetarische verassing van de chef bestellen. .

Lijkt het u leuk om met uw dinercheque dit leuke eetcafé in Nieuwkoop te gaan ontdekken? Breng dan snel een bezoek aan Café de Eerste Aanleg en laat u verassen door de smaakvolle gerechten van de chef en de vriendelijke bediening. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10