Hotel Zoetwater

Dinerbon Nieuwkoop Hotel Zoetwater
Adres
Zuideinde 6
2421AH Nieuwkoop
Dinerbon Nieuwkoop Hotel Zoetwater
Dinerbon Nieuwkoop Hotel Zoetwater
Dinerbon Nieuwkoop Hotel Zoetwater

Iedereen kent het Groene Hart. Dit prachtige natuurgebied leent zich uitstekend om te  ontdekken per voet of fiets. Na het zien van zoveel prachtigs is het natuurlijk heerlijk om u te laten verwennen in een restaurant. Wij hebben de perfecte plek voor u  In Nieuwkoop vindt u het prachtige restaurant Zoetwater.

 

De locatie is overweldigend. Prachtig gelegen aan het water aan de Nieuwkoopse Plassen, midden in het Groene Hart. Het altijd zonnige terras biedt een spectaculair uitzicht op het natuurgebied. U kunt hier terecht voor een heerlijk kopje of thee, voor een uitgebreide lunch, een gezellig lunch of een intiem diner. Alles is mogelijk bij Hotel Zoetwater. De gerechten op de kaart zijn zoveel mogelijk gemaakt met met kwaliteitsproducten uit de streek. Denk bijvoorbeeld aan verse vis uit Reeuwijk, of Paling uit de Nieuwkoopse Plassen en kazen uit de omgeving. Maar u vindt ook klassiekers op de kaart zoals Wilde Eendenbout, Truffel Risotto of Pomodori soep.  Bent u in een avontuurlijke bui? Kies dan voor ‘Wild Avontuur’ en laat u verrassen met een 3-gangen menu bestaande uit de favoriete wildgerechten van koks. De menukaart wordt vaak vernieuwd en biedt dus voor iedereen wat wils: van  vegetariër tot vlees of vis-eter.

 

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Op hetzelfde terrein vindt u ook  hotel,  camping en een jachthaven. Of u dus met de auto, fiets, benenwagen of boot komt, bij Hotel Zoetwater is er altijd plek voor u! En het enige wat u hoeft te doen is uw dinerbon of dinercheque mee te nemen! Heeft u zin in een onvergetelijke avond, en een culinair hoogstaand diner op een prachtige locatie? Breng dan eens een bezoek aan Hotel Zoetwater.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10