Camping De Grienduil

Dinerbon Nieuwland Camping De Grienduil
Adres
Geer 25
4243JS Nieuwland
Telefoon
0183-351512
Dinerbon Nieuwland Camping De Grienduil
Dinerbon Nieuwland Camping De Grienduil

Aan de Geer in Nieuwland (Zuid-Holland) staat Camping De Grienduil. Hier kunt u vanaf nu ook betalen met uw dinerbon. Camping De Grienduil is de gezelligste camping van Nederland! Het is de ideale plek om met jong en oud naar toe te gaan. Er is veel plezier te bleven op en rond de camping. De kinderen kunnen zich vermaken, maar u ook. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen of andere activiteiten ondernemen. U sluit uw dag dan het beste af in het restaurant van Camping De Grienduil! Al het personeel van de camping is gastvrij en vriendelijk. Op deze manier heerst er altijd een leuke sfeer!

Bijna elke vrijdagavond in het seizoen kunt u onbeperkt pizza eten. In het restaurant brand dan de houtoven waarin de heerlijke verse pizza’s worden bereid. De pizza’s worden vanaf de bodem vers gemaakt en uw kunt zelf uw pizza samenstellen! Geweldig om te doen met uw dinercheque! Als u onbeperkt pizza wilt eten dan heeft De Grienduil graag dat u even reserveert van te voren, want vol is vol. Onbeperkt pizza eten is voor jong en oud leuk. Doe dit bijvoorbeeld met een grote groep, zoals met uw familie of vrienden. Ook kunt u lekker pizza eten met een verjaardagsfeest, kinderfeestje, bedrijfsuitje of andere gelegenheid! Ook is er een broodjesservice waarbij u in de ochtend vers gebakken broodjes kunt krijgen.

Bij Camping De Grienduil heeft u gegarandeerd een leuke middag of avond, en dat allemaal voor uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10