Brasserie & Terrace Circles

Dinerbon Noordwijk aan Zee Brasserie & Terrace Circles
Adres
Picképlein 8
2202CL Noordwijk aan Zee
Telefoon
+31 71 365 3000
Dinerbon Noordwijk aan Zee Brasserie & Terrace Circles
Dinerbon Noordwijk aan Zee Brasserie & Terrace Circles
Dinerbon Noordwijk aan Zee Brasserie & Terrace Circles

Op een prachtige locatie in Noordwijk aan Zee vinden we het prachtige vier sterren Palace Hotel. U kunt hier fantastisch overnachten en u lekker laten verzorgen in alle luxe. Naast alle faciliteiten die u kunt verwachten van een hotel op dit niveau beschikt het Palace Hotel ook over een eigen restaurant wat ook gewoon te bezoeken is zonder dat u in het hotel verblijft. En het mooie is: bij dit restaurant kunt nu ook gewoon gebruik van maken van uw dinerbon of dinercheque!

 

Brasserie & Terrace Circles is de naam van dit bijzondere restaurant. U kunt hier dagelijks terecht voor ontbijt en lunch. De koffie is er altijd vers gemalen en biologisch. Zoals de naam al doet vermoeden is het terras de beste plek van het restaurant. Hier heeft u een prachtig uitzicht, waardoor uw lunch of ontbijt ongetwijfeld nog lekkerder smaakt! Hebt u zin om u heerlijk te laten verwennen met drinken en eten? Kies dan bijvoorbeeld voor de High Tea, High Wine, of High Beer.  De heerlijke verse gerechten van het keukenteam zullen u zeker niet tegenvallen.

 

De sfeer bij Brasserie & Terrace Circles is gezellig, laagdrempelig maar wel met smaak. Op zo’n prachtige locatie en met zo’n top team in de keuken kan dat haast ook niet anders.  Brasserie & Terrace Circles is de perfecte plek voor een kop koffie, of een lunch tijdens  een dag lekker uitwaaien op het strand!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10