Italiaans Restaurant Pinocchio

Dinerbon Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio
Adres
Parallel Boulevard 2
2202 HP Noordwijk
Telefoon
071 - 3618233
Dinerbon Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio
Dinerbon Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio

In Noordwijk kunt u met uw Dinerbon ontspannen dineren in restaurant Pinocchio. Vernoemd naar de creatie van Geppetto kunt u misschien al raden waar Pinocchio de mosterd gaat halen. Pinocchio is dan ook een modern en sfeervol restaurant waar de heerlijkste Italiaanse specialiteiten gemaakt worden voor de gasten. Onze vestiging in Noordwijk is gelegen aan het begin van de hoofdstraat tegenover het Palaceplein. Pinocchio ligt op een steenworp afstand van het strand. Bij ons kunt u dus een heerlijke dag op het strand afsluiten met een heerlijk Italiaans diner.

Wij streven ernaar om dineren in ons restaurant tot een waar genot te maken. Teneinde dat doel te bereiken hebben wij ons interieur smaakvol en sfeervol ingericht. In de keuken werken we enkel met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, maar zorgen we er tegelijkertijd voor dat wij alleszins redelijke prijzen hanteren. Met uw Dinerbon kunt u genieten van een heerlijk ontspannen mediterrane ambiance en heerlijk eten en drinken. Dit bij elkaar maakt van Pinocchio een populaire plek om rustig te dineren. Al onze gerechten worden à la minute klaargemaakt. Bij grote drukte kan het dan helaas zo zijn dat u als gast iets langer op uw gerechten moet wachten. Wij gaan echter voor kwaliteit, en op deze manier kunnen wij die wel garanderen, ook al duurt het soms iets langer. Zo kunnen wij aan alle gerechten de aandacht besteden die zij verdienen.

Geniet van een dagje strand en schuif vervolgens met uw Diner Cadeau Dinercheque aan in ons mooie restaurant. Komt u snel een keer langs dan? Wij heten u alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10