Onder De Linde

Dinerbon Noordwijk Onder De Linde
Adres
Voorstraat 133
2201HS Noordwijk
Telefoon
071 3623197
Dinerbon Noordwijk Onder De Linde
Dinerbon Noordwijk Onder De Linde
Dinerbon Noordwijk Onder De Linde

Let op: Onder De Linde accepteert geen cadeaukaarten op Zaterdagen. 

Pal aan de Nederlandse kust ligt het mooie plaatsje Noordwijk. In de historische Voorstraat van Noordwijk staat het mooie en karakteristieke restaurant Onder de Linde, waar je met je Dinerbon terecht kunt om heerlijk te dineren. Het restaurant is gevestigd in een prachtig authentiek pand en in het restaurant geniet je in een intieme sfeer in een huiselijke ambiance. Hier staat de wereld even stil en kun je in alle ontspannenheid rustig dineren met je partner, familie of vrienden. Bij Onder de Linde eet je in stijl, maar toch heel gemoedelijk. Ervaar ook de gemoedelijkheid van Onder de Linde en pak je Dinercheque erbij, om naar Noordwijk te rijden. Je kunt dan tevens genieten van het strand bij Noordwijk om daarna bij Onder de Linde te dineren.

Bib Gourmand onderscheiding

Restaurant Onder de Linde is onderscheiden met de Bib Gourmand onderscheiding. Maar wat is dit voor onderscheiding? Bib Gourmand is een onderscheiding van de prestigieuze instelling Michelin die ook de sterrenrestaurants bepaald. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan restaurants vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je weet dus dat je bij Onder de Linde met je Dinercheque een diner voorgeschoteld krijgt van uitstekende kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Het menu

De stijl van het eten van Onder de Linde kan gekenmerkt worden als eerlijk met eerlijke producten en verse producten. De gerechten zijn vooral klassiek met een moderne twist. De menukaart is geen a la carte kaart, maar een menukaart. Je kunt hierbij kiezen uit een verrassingsmenu van de chef en een keuzemenu. Als je alles wel lust en je je graag laat verrassen, kies dan het verrassingsmenu. Het verrassingsmenu is te verkrijgen als 4-gangen-, 5-gangen en 6-gangenmenu. Elke paar weken wisselt de chef het verrassingsmenu voor fantastische gerechten die aangepast zijn aan het seizoen. Het is dus zeker de moeite waard om je Dinerbon voor een verrassingsmenu in te wisselen en te genieten van de gerechten die de chef voor je bereid. Wil je je niet laten verrassen, kies dan voor het keuzemenu. Voor een vaste prijs, krijg je een 3-gangenmenu waarvan jij per gang een gerecht bepaald. Dit zal een keuze zijn tussen vlees of vis, of desgewenst een vegetarisch menu.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10