Taj Mahal Noordwijk

Dinerbon Noordwijk Taj Mahal Noordwijk
Adres
Parallel Boulevard 2
2202HP Noordwijk
Telefoon
071 362 2990
Dinerbon Noordwijk Taj Mahal Noordwijk

Namaste! Eigenaar Rajiv Rai van Taj Mahal in Noordwijk heet u van harte welkom in zijn sfeervolle Indiase restaurant vlak aan zee. Elke dag van de week kunt u in ruil voor uw Dinerbon genieten van de authentieke Indiase Punjabi-keuken geïnspireerd op de regio, Punjab, waar de eigenaar en zijn vrouw vandaan komen. En dit alles in een romantische omgeving met uitzicht op zee waar u na een dagje zwemmen of een sportieve strandwandeling heerlijk kunt ontspannen.

Het authentieke restaurant biedt ruimte aan 72 gasten die kunnen kiezen uit tal van gerechten. Geniet in ruil voor uw Dinercheque van specialiteiten zoals kerrie, biryani’s, vis-, vlees- en tandoorigerechten die zijn gemaakt in een speciale kleioven. In deze oven bakken de koks ook broden, zoals Indiaas witbrood (naan) en bruinbrood (roti). En wat dacht u van een heerlijk bijgerecht, zoals zelfgemaakte muntsaus en authentieke mango chutney? Achter elk gerecht staat aangegeven hoe pittig het gerecht is. Mocht u hier iets aan willen veranderen? Dan is het mogelijk om bij het personeel aan te geven of u een bepaald gerecht pittig of juist mild van smaak wilt hebben. De koks passen het eten graag aan uw wensen aan want de klant is koning bij Taj Mahal! U bent het hele jaar lang, zeven dagen per week welkom met uw Dinerbon.  

Al zin in deze heerlijke Indiase gerechten met prachtig uitzicht op zee? Kom dan snel langs en laat u in de watten leggen door het vriendelijke personeel. Een unieke bestemming voor een avondje uit met uw Dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews