Casa di Angelo

Dinerbon Noordwijkerhout Casa di Angelo
Adres
Duinschooten 12
2211ZC Noordwijkerhout
Telefoon
0252 341 553
Dinerbon Noordwijkerhout Casa di Angelo

Welkom bij restaurant Casa Di Angelo, een bijzonder Italiaans restaurant waar u zal worden onthaald met de woorden ‘Tutto s ugli ingredienti’. Vrij vertaald betekent dit dat het allemaal om de ingrediënten draait. De filosofie van Casa di Angelo is dan ook dat uw diner al begint met de zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse gerechten en de aandacht die er wordt besteed aan het bereiden van deze ingrediënten in de keuken. Ieder stukje vlees, elke verse groente en alle kruiden en specerijen, niets komt zomaar ergens vandaan en geen enkele combinatie van smaken, kleuren en geuren wordt aan het toeval over gelaten. U kunt bij Casa di Angele met uw dinerbon dan ook komen genieten van Italiaans eten zoals u dat nog niet vaak hebt gedaan.

De gerechten die u met uw dinercheque kunt bestellen bij restaurant Casa di Angelo komen allemaal uit verschillende regio’s uit Italië. Op deze manier is de hele Italiaanse keuken vertegenwoordigd op het menu, en kunt u zelf kiezen van welke regio u op culinair gebied meer zou willen weten en proeven Met uw dinerbon kunt u onder andere komen genieten van verse huisgemaakte tappenades, knapperige pizza’s, smeuïge risottos, heerlijke vlees- en visgerechten en pasta’s met huisgemaakte traditionele sauzen.

Het restaurant heeft twee verdiepingen waar u met uw gezelschap kunt plaatsnemen en ruime parkeergelegenheden in de buurt. Wilt u met uw dinercheque de echte Italiaanse keuken van A tot Z leren kennen? Reserveer dan een tafel bij case di Angelo In Noordwijkerhout en geniet van alle verse kruiden en ingrediënten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10