India Invitation

Dinerbon Noordwijkerhout India Invitation
Adres
Duinschooten 12
2211 ZC Noordwijkerhout
Telefoon
0252-371087
Dinerbon Noordwijkerhout India Invitation

In het mooie Noordwijkerhout heeft u vanaf nu de mogelijkheid om de Indiase keuken te gaan ontdekken met uw dinerbon. U bent namelijk van harte welkom om bij restaurant India Invitation met uw dinercheque te komen proeven van alle heerlijkheden die deze veelzijdige cuisine te bieden heeft. Restaurant India Invitation staat goed bekend in de omgeving van Noordwijkerhout, en ook daarbuiten is dit restaurant niet onbekend. In 2004 heeft India Invitation zelfs de catering mogen verzorgen voor het staatsbezoek van de premier van India. Naast een goede reputatie heeft restaurant India Invitation ook een zeer mooie ligging. In de omgeving zijn vele sportieve en recreatieve activiteiten te ondernemen, bijvoorbeeld aan het strand of in de prachtige duinen.

Op het menu van restaurant India Invitation staan vele verschillende specialiteiten uit de Noord-Indiase keuken. Alle gerechten worden met passie bereid van verse, pure ingrediënten en traditionele kruiden in een grote Tandoor. Kleurrijke curries, smaakvolle rijstgerechten en nog veel meer heerlijkheden worden door het keukenteam voor u klaargemaakt. Of u bij uw bezoek met uw dinerbon nu voor het eerst kennismaakt met de Indiase keuken of juist al een groot fan bent, in beide gevallen staan er voor u gerechten op het menu die u zeer zullen bevallen. De gerechten variëren bijvoorbeeld zeer in de mate van pittigheid. Uiteraard kan de bediening u adviseren over welke gerechten het beste aansluiten bij uw smaak.

Kom zelf de heerlijke smaken van India proeven en reserveer met uw dinercheque een tafel bij India Invitation. Geniet van de mooie omgeving en een gezellige avond op deze sfeervolle locatie in Noordwijkerhout.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10