Restaurant Le-Z

Dinerbon Noordwijkerhout Restaurant Le-Z
Adres
Herenweg 78
2211CD Noordwijkerhout
Telefoon
0252 37 25 88
Dinerbon Noordwijkerhout Restaurant Le-Z
Dinerbon Noordwijkerhout Restaurant Le-Z
Dinerbon Noordwijkerhout Restaurant Le-Z

Wilt u met uw dinerbon een leuke culinaire middag of avond meemaken in het mooie Noordwijkerhout aan de Hollandse kust? Dan hebben wij wellicht goed nieuws voor u. Met uw dinercheque kunt u vanaf heden namelijk terecht bij Restaurant Zegers, dat recentelijk is omgedoopt tot Restaurant Le-Z. Het is een gemoedelijk restaurant dat is gelegen aan de Herenweg 78 in de hiervoor genoemde plaats. U kunt bij Restaurant Le-Z plaatsnemen in het sfeervol en laagdrempelig ingerichte restaurant, waar u zich snel op uw gemak zult voelen. Ook kunt u wanneer het mooi weer is neerstrijken op het verhoogde terras, waar u in de zon kunt genieten van een verfrissend drankje en een lekkere verse lunch.

De mogelijkheden met uw dinerbon bij Restaurant Le-Z zijn legio. U kunt bijvoorbeeld uitgebreid komen high-teaen. De high tea bestaat uit lekkere verschillende soorten thee met heerlijke kleine zoete en hartige hapjes. Wanneer u komt dineren dan kunt u verse gerechten verwachten uit de Franse keuken, die door de chefs met veel zorg worden bereid in de keuken. Hiervoor gebruiken zij kwalitatief hoogstaande gerechten en dat kunt u zeker proeven! Heeft u iets te vieren? Ook dat is mogelijk bij restaurant Le-Z. Neem voor alle mogelijkheden op maat contact op met het restaurant, zij denken graag met uw mee om uw perfecte feest of evenement te realiseren.

Wees welkom bij Le-Z en breng snel een bezoek aan dit gezellige restaurant in Noordwijkerhout. Uw dinercheque is hier ook van harte welkom, dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews