Howdy's Pannenkoek Saloon

Dinerbon Nootdorp Howdy's Pannenkoek Saloon
Adres
Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
Telefoon
(015) 310 10 03
Dinerbon Nootdorp Howdy's Pannenkoek Saloon
Dinerbon Nootdorp Howdy's Pannenkoek Saloon
Dinerbon Nootdorp Howdy's Pannenkoek Saloon

Op sommige dagen is er niets leukers dan met (of zonder) kinderen een bezoek te brengen aan een pannenkoekenhuis. Gelukkig is het vanaf nu mogelijk om met uw dinerbon lekker pannenkoeken te gaan eten in Nootdorp. Bij Howdy’s Pannenkoek Saloon bent u namelijk van harte welkom op met uw dinercheque te komen genieten van de vele verschillende soorten pannenkoeken die ze aanbieden. Het pannenkoekenrestaurant is geheel ingericht in de stijl van het Wilde Westen, een echt westerndorpje met veel hout en oude materialen, maar uiteraard voorzien van alle moderne faciliteiten!

De dames en heren van de bediening zijn aangekleed als cowboys en bezorgen voor u en de kinderen de lekkerste pannenkoeken in een gemoedelijke sfeer. Er zijn maar liefst 70 verschillende soorten pannenkoeken die u kunt bestellen met de meest uiteenlopende combinaties van ingrediënten. U kunt een hartige pannenkoek nemen met spek, salami, kaas en champignons. Houdt u meer van zoet? Probeer dan een pannenkoek met spek, rozijnen en ananas! Voor de volwassenen zijn er ook pannenkoeken verkrijgbaar met sterke drank, zoals Grand Marnier, rum of boerenjongens. Voor ieder wat wils dus!

Een bezoek aan Howdy’s Pannenkoek Saloon is puur genieten voor jong en oud. Wanneer de kinderen zijn uitgegeten kunnen zij lekker spelen in het Howdy’s kids palace terwijl u nog lekker natafelt met een kop koffie of thee! Het team van Howdy’s Pannenkoek Saloon hoopt u snel te mogen ontvangen met uw dinercheque in Nootdorp!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10