La Stancia Numansdorp

Dinerbon Numansdorp La Stancia Numansdorp
Adres
Burg de Zeeuwstraat 45
3281AD Numansdorp
Telefoon
0345 614 174
Dinerbon Numansdorp La Stancia Numansdorp
Dinerbon Numansdorp La Stancia Numansdorp

Met uw Dinerbon is het nu ook mogelijk om aan te schuiven bij La Stancia Numansdorp. Bij La Stancia Numansdorp kunt u heerlijk genieten van de meest heerlijke gerechten van de Argentijnse keuken. Kom bij ons langs en ervaar een echte smaaksensatie met onze uiteenlopende ingrediënten.

Lekker genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een unieke ambiance, dat is waar restaurant La Stancia voor staat! Deze tekst geeft u een indruk van het unieke karakter van La Stancia. Maar de beste indruk krijgt u uiteraard  wanneer u besluit bij La Stancia te gast te willen zijn. Ervaar La Stancia’s unieke karakter en kom langs met uw Dinercheque! Bij ons kunt u zich vergrijpen aan zeer smakelijke vis- en vleesgerechten. Ook kunt u kiezen uit een van onze specialiteiten. In een sfeervolle ambiance en met behulp van een fantastische keuken zullen wij voldoen aan al uw wensen.  Het is onze missie onze gasten een bijzondere beleving te bieden: een ervaring die zij alleen in een goed restaurant hebben, een ervaring die wezenlijk verschilt van thuis eten. Wanneer u bij ons langskomt kunt u dus heerlijk genieten van de meest heerlijke gerechten en tegelijkertijd tot rust komen in onze heerlijke ongedwongen en warme setting.

Ook al komt u in een grotere groep of met zijn tweeën, een bezoekje aan La Stancia is de sleutel tot uw perfecte avondje uit. Komt u binnenkort een keer langs om heerlijk in ons restaurant te genieten? Wij hopen u snel te zien! Neem uw Dinerbon gerust mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10