Tapperij nr 32

Dinerbon Numansdorp Tapperij nr 32
Adres
Voorstraat 32
3281 AV Numansdorp
Telefoon
0186 - 849690
Dinerbon Numansdorp Tapperij nr 32
Dinerbon Numansdorp Tapperij nr 32

Begin Augustus 2011 opende Tapperij Nr. 32 zijn deuren. Sindsdien is het restaurant een begrip geworden waar men van heinde en verre voor komen. In dit knusse eetcafé worden heerlijke maaltijden op tafel getoverd waar u iedere dag met veel plezier door het personeel wordt ontvangen. Voor een lekkere lunch, een welverdiende borrel of een lekker dinertje bent u altijd welkom. Met een Dinerbon van Diner Cadeau bent u niet minder welkom natuurlijk.

Bij Tapperij Nr. 32 weten ze dat ze de aangewezen locatie zijn voor elke vorm die een gezellige avond aan kan nemen. Of u nou komt voor een gezellige avond op stap met een groepje vrienden of voor dat intieme diner voor twee, het kan allemaal. Het zal dan ook niemand verbazen dat er een lange lijst van vaste gasten is die met grote regelmaat terug blijven komen. En daar zijn ze meer dan blij mee bij Tapperij Nr. 32. Het is immers hun plezier om het iedereen naar zijn zin te maken. Dat is ook te merken aan de kaart. Hier is voor iedereen wel wat op te vinden. Bijvoorbeeld als u een liefhebber bent van een goede hamburger maar ook als u een vegetariër bent is er meer dan genoeg keus. Ze houden bij de Tapperij ook altijd rekening met u als u een allergie heeft of als u bepaalde wensen heeft waar de keuken aan moet denken.

Wacht dus niet langer en reis af naar het altijd gezellige Numansdorp in Zuid-Holland. Het personeel staat dan met open armen klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau natuurlijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10