Wine & Dine

Dinerbon Oegstgeest Wine & Dine
Adres
Endegeesterlaan 2
2342CZ Oegstgeest
Telefoon
071 3030111
Dinerbon Oegstgeest Wine & Dine
Dinerbon Oegstgeest Wine & Dine

Met uw dinerbon kunt u nu ook naar restaurant Wine & Dine! Dit restaurant is gevestigd aan de Endegeesterlaan in Oegstgeest. Het is een chique restaurant waar u uitstekend heen kunt gaan voor een romantisch diner, familiaal etentje, etentje met vrienden of een personeelsuitje. U kunt hier ongecompliceerd lekker eten en drinken! In het restaurant staan houten tafels met daarop kaarsen en hier en daar bloemen, en aan deze tafels staan witte stoelen. Verder hangen er mooie moderne lampen aan het plafond en zwarte sliert gordijnen voor het raam waar u door naar buiten kunt kijken. Verder staan er grote planten in het restaurant en hoge bloemen in vazen. Niet alleen het restaurant ziet er verzorgd uit, maar ook het personeel. Daarnaast zijn zij ook vriendelijk en helpen u graag.

Bij Wine & Dine kunt u zowel lunchen als dineren. Voor de lunch kunt u heerlijke vis- of vleesgerechtjes krijgen, maar ook soep, salades, zoetigheid  en kaas. Voor het diner kunt u ambachtelijk brood, vis-, vegetarische- of vleesgerechten en friet krijgen. Er is genoeg keuze voor uw dinercheque! Alle gerechten worden met veel zorg bereid en zijn ook zeker van goede kwaliteit. Ook aan verschillende soorten dranken komt u niet te kort. Wine & Dine heeft ook hiervoor een ruime keuze.

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend. Voor de lunch van 11:00 uur tot 15:00 uur en het diner van 18:00 uur tot 21:00 uur. Restaurant Wine & Dine hoopt u snel eens te zien met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10