Gasterij de Passage

Dinerbon Oud-Beijerland Gasterij de Passage
Adres
Randweg 31
3263 RA Oud-Beijerland
Telefoon
018 661 7266
Dinerbon Oud-Beijerland Gasterij de Passage
Dinerbon Oud-Beijerland Gasterij de Passage

Lijkt het u leuk om met uw dinerbon een gezellige culinaire middag of avond te beleven in het sfeervolle Oud-Beijerland, bij een gasterij waar u en uw gezelschap het hele jaar door warm zullen worden onthaald? Dan is het echt iets voor u om eens te gaan eten bij Gasterij de Passage, een gemoedelijke horecagelegenheid die is gelegen aan de Randweg 31 in Oud-Beijerland. Wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan Gasterij de Passage kunt u plaatsnemen binnen in het smaakvol ingerichte restaurant, of heerlijk lunchen op het ruime buitenterras in de zon. Wilt u graag een feest of evenement organiseren bij Gasterij de Passage? Dit kan ook zeker! Neemt u voor de mogelijkheden contact op met de gasterij en zij denken graag met u mee.

Wat betreft culinaire avonturen heeft u met uw dinerbon bij Gasterij de Passage allerhande mogelijkheden. Zo kunt u genieten van een high wine of een high tea met uw vriendinnen of een outdoor of indoor BBQ, die zowel ’s zomers als in de winter gehouden worden. Ook kunt u wanneer u in de omgeving aan het fietsen bent een stop maken bij Gasterij de Passage voor een heerlijke kop koffie met gebak. Uiteraard behoort a la carte dineren tot de mogelijkheden, waarbij u zeker eens een van de Passage Pannetjes moet bestellen. Tot slot biedt Gasterij de Passage buffetten aan vanaf 15 personen en is het een feestlocatie voor groepen tot 150 mensen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die u bij Gasterij de Passage heeft? Schroom dan niet om eens langs te komen en met uw dinercheque te genieten van een welverdiende middag of avond vol culinair plezier.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10