Soffree on fifty four

Dinerbon Oud-Beijerland Soffree on fifty four
Adres
Oostdijk 54
3261KH Oud-Beijerland
Telefoon
0186 840 978
Dinerbon Oud-Beijerland Soffree on fifty four

Soffree on Fifty Four is een relatief nieuwe eetgelegenheid, die Is gelegen in Oud-Beijerland. Sinds oktober 2015 kunt u hier terecht bij deze knusse, hippe tent, waar het wordt aangeraden om te reserveren. U kunt uw dinerbon meenemen, om achteraf mee te betalen.

Soffree on Fifty Four is een unieke plek om uw dinercheque te verzilveren. Deze zaak is gestart door een jonge, maar ambitieuze ondernemer, en dat merk je in zeer positieve zin. Het eten komt onder andere van de nabijgelegen slager, groenteboer en kaaswinkel. U bent hier zowel voor een lekkere lunch, als voor een uitgebreid diner aan het juiste adres. ’s Middags kunt u genieten van een grilled cheese, of van een met de hand bereide sandwich. De meeste sandwiches zijn voorzien van een heerlijke vleessoort, gecombineerd met fantastische extra’s, zoals truffelmayonaise of avocado. Wanneer u hier niet wilt lunchen, maar dineren, dan heeft u de keuze uit meerdere pasta maaltijden, en meerdere heerlijke burgers. Maar u kunt natuurlijk ook een lekkere salade bestellen, dan wel met vlees of vegetarisch. Vanzelfsprekend is er ook geruime keuze aan desserts. Tevens zijn er nog lekker bites te bestellen, voor bij het borrelen. En dit alles wordt u voor zeer scherpe prijzen aangeboden, en kan natuurlijk volledig betaald worden met uw dinerbon!

Mocht u nog twijfelen, dan kunt u een kijkje nemen op de website, en u zult meteen overtuigd zijn dat dit een hele geschikte locatie is om uw dinercheque te gebruiken. Wij wensen u alvast een heel prettige maaltijd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10