T Kookhuys

Dinerbon Oud Beijerland T Kookhuys
Adres
Havendam 11
3262 AE Oud Beijerland
Telefoon
0186 622227
Dinerbon Oud Beijerland T Kookhuys
Dinerbon Oud Beijerland T Kookhuys
Dinerbon Oud Beijerland T Kookhuys

Restaurant 't Kookhuys op de Havendam ligt in hartje Oud-Beijerland. Het restaurant wordt gerund door drie eigenaren en hun motto is: 'Verrassend creatief en tot in de puntjes verzorgd'. Die creativiteit kom je tegen in het verrassingsmenu die in drie-, vier-, vijf- of zes-gangen geserveerd wordt. Om het verrassingsmenu staat het restaurant zelfs bekend. Maar ook als je graag met een groepje een specifieke wens hebt, bijvoorbeeld een avond Mexicaans eten, regelen de koks dat voor je. Het is dan wel nodig om dit van te voren te bespreken met het restaurant, zodat zij de voorbereidingen kunnen treffen. 't Kookhuys is absoluut een geschikte plek om je Dinerbon uit te geven.

Op de dinerkaart vind je voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Je kan je diner zo uitgebreid maken als je zelf wil. Wat dacht je van een kangoeroe carpaccio als voorgerecht? En met grote trek, neem dan zeker de witlofsoep. Als hoofdgerecht bestel je bijvoorbeeld de tongscharfilet of de canelloni met geitenkaas. En mocht je dan echt nog plek over hebben in je maag, kies dan de mandarijnbavarois als dessert. Maak je niet druk om de rekening, deze betaal je gewoon met je Dinercheque.

Ga je liever lunchen met je Dinerbon? Ook geen probleem bij 't Kookhuys. Sterker nog, je kan zelfs voor een uitgebreid drie-gangen lunchmenu gaan. De lunchkaart is uitgebreid, met luxe broodjes met carpaccio of garnalenkroketten. Maar je kan ook kiezen voor een pannenkoek, tosti, uitsmijter of omelet. Wil je het nog wat luxer doen, kies dan voor één van de gerechten van de kleine kaart, zoals een black angus burger.

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag, van 11.00 tot 23.00 uur. Met mooi weer moet je zeker op het terras gaan zitten. Daar zit je erg gezellig met uitzicht over de haven. Online kan je een tafel reserveren. Vergeet niet je Dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10