C-side strandpaviljoen

Dinerbon Ouddorp C-side strandpaviljoen
Adres
't Flaauwe werk 1
3253LR Ouddorp
Telefoon
0187 681984
Dinerbon Ouddorp C-side strandpaviljoen

C-side strandpaviljoen is gevestigd aan ’t Flaauwe werk in Ouddorp. Het is al zo’n 15 jaar gevestigd in dit Zuid-Hollandse badplaatsje. U kunt hier nu ook terecht met uw dinerbon! Op het eiland Goeree-Overflakkee kunt u heerlijke wandelingen maken, dat geldt ook voor het brede Noordzeestrand. U kunt ook heerlijk kitesurfen, strandzeilen, stunt vliegeren of andere activiteiten op het strand doen! Het strandpaviljoen is mooi ingericht en laat u helemaal tot rust komen.  De inrichting is modern en heeft een bepaalde charme wat veel gasten fijn vinden. U kunt mooi uitkijken over het strand en de zee tijdens uw etentje, zo kunt u extra genieten! Ook de hardwerkende bediening helpt mee aan het genieten van uw etentje. Zij maken er samen met u een fijne ervaring van, want bij C-side strandpaviljoen is elk bezoek een feestje! U kunt hier gerust een bezoek met uw familie, vrienden, kennissen, collega’s of romantische date doorbrengen. Er is namelijk veel mogelijk bij C-side strandpaviljoen, zo kunt u namelijk ook gerust langskomen voor feesten en partijen!

Er is een menukaart aanwezig met een ruime keuze aan heerlijke dranken en gerechten voor uw dinercheque! Er zijn heerlijke snacks, sauzen, tosti’s, pannenkoeken, soepen, clubsandwiches, uitsmijters, vers gebakken broodjes, maaltijdsalades, panini’s, voorgerechten,  vis gerechten, vlees gerechten, vegetarische gerechten, en heerlijke nagerechten. Per categorie zijn er genoeg keuzes. Jong en oud zal er dus zeker wel iets lekkers tussen vinden!

Twijfel zeker niet en kom met uw vrienden, familie en zeker met uw dinercheque of dinerbon naar C-side strandpaviljoen! U wilt toch ook het beste van het beste?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10