Chefs Food & Drinks

Dinerbon Papendrecht Chefs Food & Drinks
Adres
Burgemeester Keijzerweg 100
3353CW Papendrecht
Telefoon
078 615 2099
Dinerbon Papendrecht Chefs Food & Drinks

Wanneer u op zoek bent naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Papendrecht, dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij Restaurant Chef’s! Food & Drinks. De naam van het restaurant staat voor de dingen die een echte chef belangrijk vindt: puur en vers eten, leuke interactie met elkaar en het personeel en echte kwaliteitsproducten. Het restaurant heeft een moderne en luxe ambiance, die wordt versterkt door de mooie houten vloeren en open keuken, waar de gerechten door de enthousiaste chef voor u worden bereid. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken!

De gerechten bij Chef’s! Food & Drinks bestaan uit verse ingrediënten in een moderne Bourgondische stijl. Denkt u daarbij aan een lekker stuk vis of vlees gegarneerd met verse groenten van het seizoen. Bij Chef’s! Hechten ze veel waarde aan verse, goede producten van hoge kwaliteit. Deze verse producten presenteren ze dan ook graag aan u. In de zomermaanden kunt u bij Chef’s! Food & Drinks  Wine & Bites bestellen. Dit menu bestaat uit drie gangen met verschillende hapjes, tapas en andere lekkernijen. Bij elke gang hoort een zomerse wijn naar keuze.

Wilt u met uw dinercheque luxe dineren in Papendrecht? Vind u het leuk om stiekem mee te kijken in een open keuken waar uw gerechten voor u bereid worden? En spreekt een warm, modern interieur u aan? Dan bent u met uw dinercheque bij Chef’s Food & Drinks op de juiste plaats!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10