Deli Papendrecht

Dinerbon Papendrecht Deli Papendrecht
Adres
De Meentpassage 62
3353HH Papendrecht
Telefoon
078 6426605
Dinerbon Papendrecht Deli Papendrecht

Zoals u wellicht weet, is Delifrance dé leverancier voor alle Franse specialiteiten. Bij de vestiging in Papendrecht kunt u hier ook van genieten tijdens een smakelijke lunch of ontbijt. Dit is een leuke manier om uw dinerbon te verzilveren! U bent er zeven dagen per week welkom tussen 10:00 en 18:00. Zoekt u een leuke plek voor een uitgebreide brunch op zondag? Of wilt u tussen de middag even weg van de zaak voor een hapje en een drankje? Dan bent u bij Delifrance Papendrecht aan het goede adres. Kom gauw langs en neem uw dinercheque mee.

Geniet van een heerlijke break in de dag en een smakelijke lunch. Bij Delifrance Papendrecht worden zowel trouwe klanten als nieuwe bezoekers hartelijk ontvangen. Daarom komt iedereen er ook graag weer terug! Het is ook mogelijk om hier te komen eten met uw dinercheque. Bestel een vers Frans stokbroodje met oude Hollandse kaas of met carpaccio, pesto, sla, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard hebben ze ook een ruim assortiment aan gevulde croissants zoals kaas, ham-kaas, saucijzenbroodjes, quiches, chocoladecroissants en nog veel meer. Bestel er een goede bak koffie of thee bij en uw lunch is compleet!

Iets anders leuks om eens een keer te proberen met uw dinerbon is een ‘provencette’. Dit is een Franse variant van de geliefde tosti. Deze wordt rijkelijk belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Wat dacht u van een provencette met kalkoenfilet, brie, walnoten, cranberrycompote en smeerkaas? Dat is smullen geblazen! Het team van Delifrance Papendrecht hoopt u snel te zien bij hen in de lunchroom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10