Thermen Sauna Papendrecht

Dinerbon Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht
Adres
Douwes Dekkerlaan 1a
3351 CH Papendrecht
Telefoon
078-6153736
Dinerbon Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht
Dinerbon Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht

Bij Thermen Sauna Papendrecht is het doel altijd dat u als gast zo veel mogelijk verwend wordt. Na een hele dag massages, sauna’s en bubbelbaden is het moeilijk om nog een manier te vinden waarmee u bent te behagen. Toch is het Thermen Sauna Papendrecht gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Met een heerlijke maaltijd is uw bezoek aan de thermen compleet. Dat is een garantie die de chef-kok zonder moeite kan geven. Tevens kunt u hier terecht met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Laat u door het gastvrije personeel van het restaurant met open armen ontvangen. Zij zullen er alles aan doen om uw avond tot een succes te maken. Het is immers van groot belang dat u na een dag van ontspanning u een nog ontspannender diner kunt meemaken. U kunt altijd aanschuiven, of u nou net uit een massage komt of na een opgieting in de authentieke Finse Kelo Sauna’s. Neem lekker plaats in het restaurant of kom tijdens de zomer genieten van het sfeervolle terras.

De chef-kok heeft een menu samengesteld waar iedereen van kan eten. Ook de vegetariër en gasten met allergieën zijn rekening mee gehouden. Het menu is gebaseerd op de Mediterrane keuken maar laat zich beïnvloeden door keukens van over de hele wereld. Zelfs de Nederlandse keuken wordt niet overgeslagen.

Iedereen verdient het om daadwerkelijk te genieten. Kom dat dan nu doen bij Thermen Sauna Papendrecht. Vergeet niet dat u hier ook kunt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10