De Drie Heeren

Dinerbon Pijnacker De Drie Heeren
Adres
Oostlaan 26
2641DL Pijnacker
Telefoon
+31 (0)15 201 0431
Dinerbon Pijnacker De Drie Heeren
Dinerbon Pijnacker De Drie Heeren
Dinerbon Pijnacker De Drie Heeren

Grand café de drie Heeren is gelegen in het centrum van Pijnacker- Nootdorp. Bij ons is lekker eten, gastvrijheid en gezelligheid het belangrijkste. Stijlvol en toch ongedwongen, waardoor u zich bij ons direct thuis voelt. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons buitenterras. Door beschutte ligging van het terras kunt u al vroeg in het jaar buiten gaan genieten. Het terras is kindvriendelijk en staan ook een aantal speeltoestellen voor hun. Ook op het terras wordt u bedient en kunt u gebruik maken van de u dinerbon of dinercheque.

Bij ons kunt genieten van een a la carte concept, die u gewoon betaald met de dinerbon. onze uitgebreide menukaart zorgt ervoor dat u bij het lezen van de menukaart weet of vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij is. Een voorgerecht specialiteit van ons is de Drie Heeren Vlees Plateau, dit is een plateau met diverse vleeswaren. Als hoofdgerecht is de Bierburger een unieke keuze. Deze burger wordt bereid met Hertog Jan Arcen Tripel. Als afsluiter is de Drie Heeren koffie een goede keuze. Door de koffie zit het Pijnackers Snoepertje, een heerlijk likeurtje! Ook voor de kinderen is een menu samengesteld. Uniek is dat u bij ons een speciaal bier kunt bestellen. Keuze uit een aanbod van zeven speciaal bieren.

Heeft zin in die heerlijke bierburger? Kom dan dinsdag tot en met zondag met u dinerbon of dinercheque. Dinsdag tot en met donderdag zijn wij geopend van 15.30 tot 00.00 uur. Vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 14.00 tot 02.00 uur en op zondag zijn wij geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Reserveren kan via de website van de Drie Heeren of telefonisch door te bellen naar 015-20104 31.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10