Abel. Grand café restaurant

Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Adres
Albrandswaardsedijk 194
3172 XB Poortugaal
Telefoon
010 - 5011500
Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Dinerbon Poortugaal Abel. Grand café restaurant

Midden in een uniek natuurgebied aan jachthaven de Rhoonse Grienden bij gemeente Poortugaal is Grand Café Restaurant Abel gevestigd. Dit is een ruim en sfeervol ingericht restaurant, waar u kunt genieten van onder andere een lunch of diner tijdens uw dagje uit. Ze accepteren ook uw dinerbon!

Een bezoek aan Grand Café Restaurant Abel is goed te combineren met één van de vele activiteiten die u in de buurt kunt ondernemen. Maar ook met uw dinerbon! Wat dacht u bijvoorbeeld van footgolf, klimmen in het klimbos of fietsen in de Rhoonse Grienden? Na een actieve middag kunt u neerstrijken in het restaurant of op het prachtige terras. Drink een kopje koffie in combinatie met een lekker stukje taart. Vanaf 11:30 kunt u lekker lunchen. Dan serveert Abel een aantal bijzondere broodjes, salades en warme gerechten. De dinerkaart bestaat uit veel verschillende luxe gerechten, met wissende gerechten. U kunt bij Abel ook heerlijk borrelen en daarbij een plank hapjes delen met meerdere personen. Tenslotte is er ook een kindermenu én de mogelijkheid om sommige gerechten kleiner te portioneren. Heerlijk eten voor ieder moment, met uw dinercheque!

En daar houden de mogelijkheden nog niet op. Grand Café Restaurant Abel biedt ook allerlei arrangementen aan voor elke gelegenheid. Dan moet u denken aan onder andere een high tea, een brunch, een sandwichlunch of een kraamfeest. Waar een dinercheque wel niet allemaal goed voor is... Voor hele grote partijen kan er  bijvoorbeeld een barbecue of walking diner georganiseerd worden. Vier uw feestje bij Abel, een sfeervol restaurant op een prachtige locatie!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10