Tasman.

Dinerbon Poortugaal Tasman.
Adres
Albrandswaardsedijk 160
3172XB Poortugaal
Telefoon
010 5011501
Dinerbon Poortugaal Tasman.
Dinerbon Poortugaal Tasman.
Dinerbon Poortugaal Tasman.

Tasman vind je middenin de Johannapolder aan de Albrandswaardsedijk 160 in Portugaal. De eetgelegenheid is een ideaal start- of eindpunt als je de plaatselijke natuur wandelend of met de fiets gaat verkennen. Naast het etablissement bevinden zich tal van gratis parkeerplekken, zodat de bereikbaarheid met de auto ook geen enkel probleem is. Het overwegend houten in- en exterieur van het pand geven het geheel een aangenaam huiselijke ambiance waardoor je je er gegarandeerd snel op je gemak voelt. Als het Nederlandse weer het even toelaat wil je in zo’n prachtig natuurgebied natuurlijk het liefst buiten van je eten en drinken genieten. Wat dat betreft geeft Tasman je verschillende mogelijkheden, want zowel voor als zijdelings van het pand zijn terrasplekken met stoeltjes en picknicktafels gecreëerd. Kinderen kunnen zich er op hun beurt vermaken in de aangrenzende speeltuin. Tasman is op maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 12 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht. Hou er tijdens je bezoek wel rekening mee dat de keuken in deze eetgelegenheid uitsluitend van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds open is.

Bij dit horecabedrijf kun je uiteraard terecht voor het nuttigen van een smakelijk broodje, een maaltijdsalade en één van de hamburgers. Daarnaast prijken op de menukaart ook tal van keuzemogelijkheden om a la carte een meergangendiner samen te stellen. Je kunt er onder meer als voorgerecht tapas & bites to share bestellen. Voor wat betreft het hoofdgerecht richt men zich er hoofdzakelijk op kip- en rundvleesvarianten, maar er is bij het samenstellen van de menukaart ook aan vegetarische gasten gedacht. Ben je meer een liefhebber van pizza of pannenkoeken, dan ben je bij deze eetgelegenheid ook absoluut aan het juiste adres, want in beide gevallen bakt de keukenbrigade ze graag voor haar gastenBij het samenstellen van de menukaart is er ook aan vegetarische & veganistische gasten gedacht. Om je culinaire uitje compleet te maken sluit je bij voorkeur je smulfestijn in dit etablissement af met een heerlijk ijsje.

Aangezien Tasman legitiem acceptant is van de dinercheque en de dinerbon kun je er aan het einde van je verblijf probleemloos al je genuttigde dranken en spijzen mee betalen, voor zover het beschikbare saldo dat natuurlijk toelaat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10