Tasman (Abel)

Dinerbon Poortugaal Tasman (Abel)
Adres
Albrandswaardsedijk 160
3172XB Poortugaal
Telefoon
010 5011501
Dinerbon Poortugaal Tasman (Abel)
Dinerbon Poortugaal Tasman (Abel)
Dinerbon Poortugaal Tasman (Abel)
Dinerbon Poortugaal Tasman (Abel)

Onze Tante Door kip is echt 100% Hollands. Zij wordt geboren in de Achterhoek en groeit daar en in Brabant op in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees is antibiotica vrij en Tante Door krijgt geen groeibevorderaars.

Voor de pannenkoek heeft TASMAN gekozen voor een mix van hoogwaardige tarwebloem, boekweitmeel en scharrelei. Wist u dat boekweit officieel geen graan is maar vruchtjes van een kruidachtige plant? Boekweit geeft pannenkoeken smaak en textuur en is wat ons betreft onmisbaar in onze Hollandse pannenkoek met een stevige bite. Samen met de verfijnde keuze van verse zoete en hartige toppings een heerlijke traktatie. Uiteraard bieden wij ook een smaakvolle pannenkoek volkomen gluten en lactose vrij.

Niet alleen de lekkerste kip en heerlijke pannenkoeken, in TASMAN schuilt ook een moderne ijsmakerij. Hier wordt op ambachtelijke wijze met Rhoonse poldermelk vers ijs bereid. Onze ijsbereider heeft in 2013 de tweede prijs “de Gouden IJsspatel” van Nederland behaald met het lekkerste vanille ijs. Zijn geheim is het werken met uitsluitend de beste ingrediënten. Onder andere komt de pistache rechtstreeks uit de bergen bij Bronte in Sicilië. De vanille is een pure bourbon uit Madagaskar. Kortom, oer-Hollands ijs met een internationale twist.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews