Delifrance Reeuwijk

Dinerbon Reeuwijk Delifrance Reeuwijk
Adres
Miereakker 6
2811BB Reeuwijk
Telefoon
0182-391627
Dinerbon Reeuwijk Delifrance Reeuwijk

Zoals u wellicht weet, is Delifrance dé leverancier voor alle Franse specialiteiten. Bij de vestiging in Reeuwijk kunt u hier ook van genieten tijdens een smakelijke lunch of ontbijt. Dit is een leuke manier om uw Dinerbon te verzilveren! U bent er zeven dagen per week welkom tussen 10:00 en 18:00. Zoekt u een leuke plek voor een uitgebreide brunch op zondag? Of wilt u tussen de middag even weg van de zaak voor een hapje en een drankje? Dan bent u bij Delifrance Reeuwijk aan het goede adres. Kom gauw langs en neem uw Dinercheque mee.

Geniet van een heerlijke break in de dag en een smakelijke lunch. Bij Delifrance Reeuwijk worden zowel trouwe klanten als nieuwe bezoekers hartelijk ontvangen. Daarom komt iedereen er ook graag weer terug! Het is ook mogelijk om hier te komen eten met uw Dinerbon. Bestel een vers Frans stokbroodje met oude Hollandse kaas of met carpaccio, pesto, sla, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard hebben ze ook een ruim assortiment aan gevulde croissants zoals kaas, ham-kaas, saucijzenbroodjes, quiches, chocoladecroissants en nog veel meer. Bestel er een goede bak koffie of thee bij en uw lunch is compleet!

Probeer ook eens in ruil voor uw Dinercheque een ‘provencettes’. Dit is een Franse variant van de geliefde tosti. Deze wordt rijkelijk belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Wat dacht u van een provencette met kalkoenfilet, brie, walnoten, cranberrycompote en smeerkaas? Dat is smullen geblazen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10