't Vaantje

Dinerbon Reeuwijk 't Vaantje
Adres
Korssendijk 32
2811 HK Reeuwijk
Telefoon
Nederlands
Dinerbon Reeuwijk 't Vaantje
Dinerbon Reeuwijk 't Vaantje
Dinerbon Reeuwijk 't Vaantje

Prachtig gelegen aan het water en midden in het Groene Hart vindt u restaurant ’t Vaantje. Hier kunt u terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. In de warme zomermaanden geniet u volop van het mooie weer op het beschutte terras. Ook in de wintermaanden zit u behaaglijk op het verwarmde en overkapte terras terwijl u uitkijkt over het water. Erg fijn is dat u hier gewoon met uw Dinerbon of Dinercheque! kunt betalen!

De chef en zijn brigade verwennen u graag met hoogwaardige streek- en seizoensgebonden gerechten, zoals verrukkelijke mosselen met pernod, crème fraiche en verse frietjes. Verder vindt u op de menukaart een ruime keuze aan vis- vlees- en vegetarische gerechten. Wat dacht u van een smaakvolle carpaccio vooraf, gevolgd door geroosterde kabeljauw met wilde garnaal en grove puree van seizoensaardappel en afgesloten met een mousse van aardbei en citroen? Uiteraard mag een mooie wijn niet ontbreken! De gastvrije bediening geeft u graag advies over bijpassende wijnen. De kwalitatief hoogwaardige gerechten zijn de fijnproevers niet ontgaan; het restaurant behoort tot de lekkerste restaurants van Nederland en staat in Lekker500 2017! Erg de moeite waard om met uw Dinercheque te bezoeken dus!

Eigenaren Jolanda en Ernst-Willem van der Lee hebben deze pleisterplaats aan de Reeuwijkse Plassen volledig gerestaureerd en eigentijds ingericht waardoor u zich direct thuis voelt. Een begrip voor mensen uit de omgeving die er regelmatig met hun bootje aanmeren om te genieten van de warme ambiance en heerlijke maaltijden. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen!  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10