Bravoure Food & Drinks

Dinerbon Ridderkerk Bravoure Food & Drinks
Adres
Ringdijk 44
2981 EW Ridderkerk
Telefoon
0180 820280
Dinerbon Ridderkerk Bravoure Food & Drinks
Dinerbon Ridderkerk Bravoure Food & Drinks
Dinerbon Ridderkerk Bravoure Food & Drinks
Dinerbon Ridderkerk Bravoure Food & Drinks

Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk ligt midden in het historische centrum

Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk ligt midden in het historische centrum. Een perfecte uitvalsbasis dus als je een weekendje naar de stad gaat of even snel wat wilt lunchen of dineren met vrienden, met je partner of met de hele familie. Het terras is gunstig gelegen en biedt veel zon, waardoor je even helemaal tot rust kunt komen. En met een zeecontainer als buitenbar is Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk net even weer wat anders. Kom je binnenkort een keer kijken met je dinerbon?

De keuken van Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk gebruikt verse ingrediënten

In de keuken van Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk wordt enkel gewerkt met verse ingrediënten. En dat proef je met je dinerbon! Je kunt vertrouwen op kwaliteit en duurzaamheid en het personeel van Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk heeft veel know-how en kan je uitstekend adviseren. Persoonlijke aandacht staat dan ook altijd centraal in het restaurant. Indien gewenst kun je ook advies ontvangen over de beste wijn – spijs combinatie.

Een veelzijdig menu met de dinercheque bij Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk

Bij Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk heb je de keuze uit een erg veelzijdig menu. Wat probeer je graag uit met je dinercheque? Of je nu graag vlees eet, vis eet of vegetarisch eet, bij Bravoure Food & Drinks in Ridderkerk is het allemaal mogelijk. Als er bepaalde dieetwensen in het spel zijn of als je een bepaalde allergie hebt, geeft dit dan gewoon door aan het personeel. Er wordt graag met jouw wensen rekening gehouden, zodat je de hele avond onbezorgd kunt gaan genieten. Er is een goede parkeergelegenheid aan de Noordenweg en het restaurant is van maandag tot en met zondag van 12:00 uur – 23:00 uur voor je geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10