Wellness Ridderkerk

Dinerbon Ridderkerk Wellness Ridderkerk
Adres
Geerlaan 27b
2981 AP Ridderkerk
Telefoon
0180-432833
Dinerbon Ridderkerk Wellness Ridderkerk
Dinerbon Ridderkerk Wellness Ridderkerk

Bij Wellness Ridderkerk vlakbij Rotterdam begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede en gezonde maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum hebt gebracht in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten. Ook met uw Dinerbon. Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Elk moment van de dag is geschikt voor een lekkere en/of een gezonde maaltijd. Of het nu gaat om een klein lunchgerecht, een uitgebreid diner of overheerlijke patisserie. Onze keukenbrigade staat voor u klaar en maakt gebruik van dagverse en pure producten. Uw gerecht is daarom niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid. De menukaart wordt meerdere keren per jaar opnieuw samengesteld en daarnaast kunt u zich laten verrassen door onze wisselende ‘specials’. In de zomer kunt u van onze lekkernijen en gerechten genieten op het dakterras.

U zult bij Wellness Ridderkerk in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Wellness Ridderkerk en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10