Restaurant EETKAFE

Dinerbon Rijnsburg Restaurant EETKAFE
Adres
Noordeinde 32
2231LL Rijnsburg
Telefoon
+31 (0)71 408 8154
Dinerbon Rijnsburg Restaurant EETKAFE

Eetkafe is  gevestigd in het gezellige Rijnsburg. Bij ons kunt u terecht voor een gezellig avondje uit. Vier maal per jaar breng wij een Kafe magazine uit met daarin de menukaart aangepast aan het seizoen. Wij beschikken ook over een binnentuin, hier kunt u het gehele jaar terecht. De binnentuin is overdekt en sfeervol ingericht. We beschikken over diverse acties. Nu hebben wij bijvoorbeeld de soldaat van oranje aanbieding. Op vertoon van u ticket krijgt u twintig procent korting op het weekmenu. Allemaal te betalen met u dinerbon of dinercheque.

U kunt bij ons genieten van à la carte menu of van onze 3- gangen weekmenu. Ons 3- gangen weekmenu wisselt elke week. Onze à la carte menu beschikt over heerlijk vis, vlees en vegetarische gerechten. Als voorgerecht hebben wij onder anderen runder carpaccio of de quinoa. En als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kogelbiefstuk of de zalmfilet. Sluit af met een heerlijk dessert, zoals de Dame Blanche of de macaron geserveerd met pistache en frambozenijs. U kunt ook komen voor een lekkere borrel. Diverse soorten hapjes maken de borrel compleet. Laat je verassen met de PETIT 4 gangen. Je krijgt dan kleine willekeurige porties.

Kom jij genieten van één van onze menu’s, maak dan gauw je reservering door te bellen naar 071 – 408 8154 of door te mailen naar eten@eetkafe.nl. Vergeet je dinerbon of dinercheque niet mee te nemen naar de Noordeinde 32 te Rijnsburg. Wij zijn geopend op woensdag en donderdag van 17.00 tot 21.30 uur, vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur en zondag van 17.00 tot 21.30 uur. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10