Elea

Dinerbon Rijswijk Elea
Adres
Herenstraat 83-85
2282 BS Rijswijk
Telefoon
070 2143860
Dinerbon Rijswijk Elea
Dinerbon Rijswijk Elea
Dinerbon Rijswijk Elea
Dinerbon Rijswijk Elea

In het pittoreske Rijswijk kun je voor het diner heerlijk aanschuiven bij het restaurant Elea. Geniet met een dinerbon van een culinaire avond in het centrum van Rijswijk. Waarom je echt eens bij dit restaurant gegeten moet hebben, lees je hier.

Modern Franse keuken

Wie houdt er nu niet van de heerlijke Franse keuken? Geniet van de volle smaken, fijne kruiden en heerlijke structuren. Bij restaurant Elea in Rijswijk kun je iedere avond genieten van Franse gerechten met een moderne twist. Laat je iedere keer verrassen met een heerlijk en divers menu. Niet alleen staat er Franse gerechten op de menukaart. Door de Griekse roots van de chef, kun je ook de rijke smaken van de Griekse keuken terugvinden op de menukaart.

Midden centrum

Of je nu een dagje gaat winkelen in Rijswijk, een lange werkdag achter de rug hebt of gewoon geen zin hebt om vanavond te koken, ga lekker het centrum van Rijswijk in. Restaurant Elea is gelegen in het meest pittoreske gedeelte van de stad en ideaal voor een gezellig avondje uit. Zo kun je de mooiste gedeeltes van de stad bezoeken en direct heerlijk eten.

Vegetarisch

Op de menukaart staan veel diverse gerechten met vlees en vis. Maar ook voor alle vegetariërs zijn er heerlijke menu opties beschikbaar. Zo zijn er rijke salades als voorgerecht en unieke vegetarische hoofdgerechten.

Goede beoordeling

Dit restaurant wordt op alle beoordelingswebsites geprezen om de unieke smaken, het fijne interieur en unieke locatie. Dit restaurant behoort tot de top van Rijswijk en is zowel voor inwoners van de stad, als voor bezoekers een echte aanrader. Geniet van uitgebreide reviews over de menukaart, de gerechten en de service, voordat je jouw tafel reserveert.

Wil je weer eens wat anders qua diner? Neem dan jouw dinercheque mee naar Elea in Rijswijk. Geniet van de Modern Franse keuken met unieke twists en flirts met andere wereldkeukens. Voor iedereen is er een heerlijk gerecht te vinden op de uitgebreide menukaart van dit goed beoordeelde restaurant in Rijswijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10