Herberg Van Ouds 't Nest

Dinerbon Rijswijk Herberg Van Ouds 't Nest
Adres
Van Vredenburchweg 126
2283TG Rijswijk
Telefoon
070 399 7660

In Rijswijk, een stad tussen Den Haag en Delft in, kunt u Herberg van Ouds ’t Nest vinden. Na een dagje shoppen in Den Haag of Delft, of na het bekijken van de mooie grachten in Delft, is het tijd voor een pauze of een mooie afsluiting. Hiervoor kunt u terecht bij Herberg van Ouds ’t nest. De Herberg doet echt denken aan een huis. Het bestaat namelijk uit meerdere ruimtes. Zo is er een modern ingericht bargedeelte met rode leren stoelen. Ook zijn er verschillende kamers met houten tafels en stoelen waar u kunt plaatsnemen om te gaan eten. Bovendien is er een terras omringd door bomen waar u bij mooi weer fijn buiten kunt zitten.

 

Bij Herberg van Ouds ’t Nest is er een uitgebreide lunchkaart. U kunt kiezen uit meerdere soorten broodjes met verschillende soorten beleg. Dit is natuurlijk niet het enige. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een tosti uit de pan, speciale broodjes of voor een van de plates. Daarnaast is er ook keuze uit een van de salades, uitsmijters, pannenkoeken of soepen.

 

Ook voor het diner is de kaart vrij uitgebreid. Gaat u bij het voorgerecht voor de escargots, de Hollandse garnalencocktail of voor stokbrood met smeersels? En bij het hoofdgerecht, kiest u liever voor een pikante varkenshaas, een moussaka of een gegrilde zalmfilet? Ook voor het dessert is de keuze groot. Wil u een cheesecake, een dame blanche of nog iets anders? Bovenstaande gerechten zijn slechts een kleine greep uit het aanbod van Herberg van Ouds ’t Nest.

 

Herberg van Ouds ’t Nest is elke dag van de week geopend. Op maandag tot en met dinsdag is dit van 14:00 tot 22:00. Op donderdag tot en met zondag openen de deuren iets eerder, namelijk om 12:00. Goed om te weten is dat u gerechten van de lunchkaart maar tot 17:00 kunt bestellen. Als u van plan bent bij Herberg van Ouds ’t Nest langs te komen, neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10