Indrapura

Dinerbon Rijswijk Indrapura
Adres
Hendrik Ravesteijnplein 61
2282 GW Rijswijk
Telefoon
070 3995151
Dinerbon Rijswijk Indrapura
Dinerbon Rijswijk Indrapura

Indrapura is een Aziatisch-Indonesisch restaurant dat gevestigd is aan het Hendrik Ravesteijnplein 61 in Rijswijk. Het feit dat deze eetgelegenheid zich in een winkelgebied bevindt heeft als bijkomend voordeel dat de bereikbaarheid optimaal is. Op een steenworp afstand bevindt zich namelijk een ruim parkeerplein en praktisch vlak voor de ingang van het restaurant tref je een bushalte aan. Als je bij Indrapura binnenstapt kun je er absoluut zeker van zijn dat je uiterst gastvrij wordt ontvangen. Het etablissement is in een gezellige huiselijke sfeer ingericht, zodat je je er snel op je gemak zult voelen. Het restaurant is op maandag gesloten. Op elke andere dag van de week kun je er van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avond terecht. Indrapura bezorgt haar maaltijden desgewenst ook bij je thuis, maar als je voor die optie kiest kun je de bezorger NIET met je dinerbon of dinercheque betalen.

Zoals je bij een rechtgeaard Aziatisch-Indonesisch restaurant mag verwachten serveert ook deze eetgelegenheid je graag zeer uitgebreide rijsttafels. Je hebt wat dat betreft keuze uit vier verschillende varianten, die geschikt zijn voor twee of vier personen. Een variant is speciaal geschikt voor vegetarische gasten. Wil je liever volledig a la carte wilt bestellen, dan kun je er ook zeker van zijn dat je lekkernijen geserveerd krijgt die je smaakpapillen zeker zullen waarderen. Op de menukaart staan onder meer heerlijke voorgerechten, zoals soto ajam, martabak en sumpia. De hoofdgerechten bij Indrapura zijn onderverdeeld in smakelijke vlees-, vis- en groentegerechten, waaronder de lekker pittige ajam pedis, de zoetzure ikan manis en de uiterst milde sayur lodeh. Kortom, dit restaurant heeft voor elke smaak wel iets op de kaart staan. Twijfel je of een bepaald gerecht wel of niet erg pittig is, vraag het dan gewoon aan het bedienend personeel. Ze voorzien je graag van deskundig advies, zodat je bij deze Oosterse eetgelegenheid gegarandeerd een smakelijke avond beleeft.

Op het moment dat je na het heerlijke smikkelen en smullen de rekening bij restaurant Indrapura in Rijswijk gepresenteerd krijgt kun je gewoon je dinercheque of je dinerbon erbij pakken en deze gebruiken om er het openstaande bedrag deels of volledig mee te voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10