Moshi Moshi - Rijswijk

Adres
Generaal Eisenhowerplein 192-196
2284 XW Rijswijk
Telefoon
070 3933630
Dinerbon Rijswijk Moshi Moshi - Rijswijk

Bij Moshi Moshi Rijswijk krijgt u de kans om alle specialiteiten en lekkernijen uit Japan te proeven. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u hier genieten van een all you can eat-concept met keuze uit een ruim aanbod van typisch Japanse gerechten voor een vaste prijs. Van maandag tot en met donderdag bent u zelfs niet aan een tijdslimiet gebonden.

De Japanse keuken staat bekend om zijn veelzijdigheid en verfijnd eten. Bij ons restaurant heeft u dan ook de mogelijkheid om dit te ontdekken en te ervaren. U kunt bij ons genieten van heerlijke sushi of tempura die bereid is met dagvers geleverde vis en authentieke teppanyaki en verse salades. Kortom, het beste wat de Japanse keuken te bieden heeft vindt u bij Moshi Moshi in Rijswijk. Naast ons uitstekende eten van hoge kwaliteit hebben wij ook een officiele erkenning gekregen voor de hygiene van onze keuken. Naast Japans eten leveren wij vanzelfsprekend dus ook Japans vezorgdheid in netheid in een sfeervol restaurant.

Gezien de ligging dichtbij station Rijswijk is ons restaurant zeer makkelijk bereikbaar. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor zowel lunch als diner. Kom met uw dinerbon of dinercheque onbeperkt genieten van de Japanse keuken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10