Restaurant NIVEN

Dinerbon Rijswijk Restaurant NIVEN
Adres
Delftweg 58 a
2289AL Rijswijk
Telefoon
070 307 7970
Dinerbon Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon Rijswijk Restaurant NIVEN

Restaurant Niven in Rijswijk is een bijzonder restaurant met een Michelin-ster. Eigenaar Niven Kunz is pas 35, maar leidt al elf jaar een sterrenrestaurant. Hij kookt volgens het 80/20-principe, waarbij 8 delen groenten tegenover 2 delen vlees/vis staat. Verse groenten spelen dus de hoofdrol in zijn gerechten. Zijn restaurant is zelfs voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste groentenrestaurant van Nederland’. Dat kunt u nu allemaal zelf ervaren met uw Dinerbon!

Het wisselende menu van Restaurant Niven wordt bepaald door het seizoen- en marktaanbod. Inspiratie wordt opgedaan uit de ’achtertuin’ van het restaurant, Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart. Met uw Dinerbon kunt u genieten van een bijzonder menu, waarbij u er achter komt hoe lekker en culinair groenten kunnen zijn. De echte fijnproever is hier op de goede plek! Het is aan te raden om het 10-gangendiner te bestellen. Dan krijgt u allemaal kleine verschillende gerechtjes, waarbij ook aan de smaakopbouw en een bijpassende wijn wordt gedacht. Alle gangen zullen u stuk voor stuk verassen op het gebied smaak van en presentatie. Elk bord is net een klein schilderijtje! Diner in stijl met uw Dinercheque.

Bij Restaurant Niven is het echt een feestje. Dit is ook al het geval tijdens de lunch, want dan wordt er een luxe driegangendiner geserveerd. Schuif aan in de prachtige tuin en geniet van een bijzondere maaltijd. U kunt ook betalen met uw Dinercheque. Wilt u echt een nachtje weg? Blijf dan slapen in één van de twee luxe kamers boven het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10