Restaurant Savarin

Dinerbon Rijswijk Restaurant Savarin
Adres
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon
(070) 307 20 50
Dinerbon Rijswijk Restaurant Savarin

Savarin in Rijswijk is een hotel, spa, vergadercentrum en restaurant in één. In ruil voor uw Dinerbon kunt u bij Restaurant Savarin een onvergetelijke avond beleven. Ze staan bekend om de uitzonderlijke kookkunsten én gastvrijheid. Ook u bent van harte welkom voor een uitgebreid diner met culinaire hoogstandjes en mooie wijnen. Restaurant Savarin beschikt namelijk ook over een prachtige wijnkelder én een Enomatic wijnsysteem. Dit biedt hen de mogelijkheid om naast de huiswijnen nog 12 verschillende topwijnen per glas te schenken. Reserveer nu voor een heerlijk avondje uit! Neem gerust uw Dinercheque mee.

De chef-kok, maître en sommelier van Restaurant Savarin combineren hun vakkennis waardoor elke avond een culinair feestje wordt. Naast het serveren van gastronomische gerechten hechten ze ook veel waarde aan het werken met biologische ingrediënten waarbij bij de productie wordt gedacht aan de omgeving. Ook zult u diverse streekproducten terugvinden in uw gerecht. Met uw Dinerbon kunt u genieten van verassende creaties uit de Franse keuken met invloeden van over de hele wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van Poulet noir met crème van knolselderij en grove mosterd, pommes Anna en een schuimige saus van gerookte aardappel? Of is de zeeduivel met crème van kastanje, prei, spelt, shiitake en een schuimige saus van winterpeen en citroenblad meer iets voor u?

Zoals u ziet kunt u bij Restaurant Savarin echt weer eens genieten van een bijzonder diner. Door middel van een keuzemenu van drie, vier of vijf gangen stelt u zelf uw perfecte maaltijd samen. U kunt de Dinercheque ook omruilen voor het speciale Jeunes Restaurateurs d’Europe Menu. Dit is alleen voor echte fijnproevers!

Cadeaukaart uitsluitend te besteden voor Eten & Drinken

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10