Brasserie Lodgers

Dinerbon Rockanje Brasserie Lodgers
Adres
Tweede Slag 1
3235CR Rockanje
Telefoon
0181 401755
Dinerbon Rockanje Brasserie Lodgers

Kom helemaal in de vakantiesfeer met behulp van uw Dinerbon! U kunt deze namelijk ook besteden bij Brasserie Lodgers bij Badhotel Rockanje. U hoeft niet in het hotel te verblijven om te komen genieten van een heerlijk stukje taart, smakelijke lunch of uitgebreid diner. Iedereen is van harte welkom! Schuif aan na een fijne strandwandeling en kom helemaal tot rust op één van de loungebanken op het terras of de luie stoelen bij de open haard. Brasserie Lodgers is het hele jaar geopend tussen 7:00 en 21:30. Vergeet niet dat het ook mogelijk is om hier uw Dinerbon te verzilveren.

De kaart van Brasserie Lodgers biedt diverse kleine en grote gerechten waar u de vingers bij af zult likken. Tijdens de lunch kunt u diverse broodjes bestellen, waaronder met geitenkaas en geroosterde groenten of boeren-beenham met honingmosterdsaus. Voor de grote trek kunt u ook een uitsmijter met drie eieren of een supertosti krijgen! Geniet van een heerlijke lunch met uw Dinercheque. Ook in de avond kunt u heerlijk eten bij Brasserie Lodgers. De keuken kenmerkt zich door verse en eerlijke seizoensproducten uit de streek. Op de menukaart vindt u onder andere Hollandse varkenshaas, gebakken zalm en een Vlaamse stoverij bereid in donker bier.

Ook de vegetariër is van harte welkom bij Brasserie Lodgers. Die kan de Dinercheque onder andere inwisselen voor een vegetarische Indiase curry of een lasagne met zoete aardappel, courgette en geitenkaas. Zo kan iedereen hier een plezierige avond beleven! Blijf na het eten gerust hangen aan de bar voor een drankje…

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10