De Jongens

Dinerbon Rockanje De Jongens
Adres
Dorpsweg 10
3235 AG Rockanje
Telefoon
0181 853544

Aan de Dorpsweg in Rockanje staat Lunchroom De Jongens. Een verzorgd en mooi ingerichte lunchroom in het prachtige Zeeland. Bij Lunchroom De Jongens kunt u heerlijk ontbijten en lunchen, maar u kunt ook zeker langsgaan voor een heerlijk kopje koffie! U kunt hier vanaf nu ook terecht met uw dinercheque. De lunchroom is ingericht met frisse en nieuwe tinten. U zult dus in een hele fijne omgeving kunnen genieten van uw ontbijt of lunch! Lunchroom De Jongens ziet u graag langskomen met het gezelschap dat u wilt. Iedereen wordt namelijk met open armen ontvangen!

Bij De Jongens heeft u veel keuze uit verschillende heerlijke broodjes. Zo zijn er onder andere broodjes met filet americain, gebakken kippendij, carpaccio, martino en gerookte zalm. Ook kunt u verrukkelijke tosti’s, pita’s, uitsmijters, soep, salades en nog veel meer! U heeft echt heel veel keuze voor uw dinerbon! De maaltijden worden bereid met biologische en eerlijke kwaliteitsproducten. Op deze manier blijft de smaak van de maaltijden optimaal en kunt u extra genieten! Ook kunt u kiezen uit heerlijke dranken bij De Jongens. Bij Lunchroom De Jongens is het ook geen enkel probleem om broodjes te bestellen en af te halen!

De Jongens is geopend van maandag tot en met zondag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan gerust. Bent u al nieuwsgierig geworden naar de heerlijke broodjes die bereid worden bij Lunchroom De Jongens? Ga dan snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon om deze te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10