't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)

Dinerbon Roelofarendsveen 't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)
Adres
Langeweg 16
2371EG Roelofarendsveen
Telefoon
071 331 4585
Dinerbon Roelofarendsveen 't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon Roelofarendsveen 't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Roelofarendsveen? U heeft nu de mogelijkheid om te komen lunchen of dineren bij restaurant ’t Veen eten & drinken. Dit restaurant is gesitueerd in een mooi wit hoekpand en beschikt over een ruim terras dat door de ligging op de hoek vrijwel de gehele dag in de zon ligt. U kunt met mooi weer ook plaatsnemen op het gezellige terras bij het water Omdat Roelofarendsveen zich midden in het Groene Hart bevindt, kunt u een bezoek aan restaurant ’t Veen perfect combineren met een dagje fietsen, kanoën of varen in de omgeving!

Een uniek concept van restaurant ’t Veen is dat zij ‘Veense Hapas’ aanbieden. Dit zijn heerlijke `Tapas, maar dan in de stijl van het huis. U kunt de gehele avond onbeperkt genieten van de lekkerste zelfgemaakte gerechtjes. Welke gerechten u wilt, kunt u zelf bepalen door uw lievelingshapjes te bestellen van het speciale Hapas-menu. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mini-saté met kroepoek en atjar, of van een lekker puntje aardappelquiche? De hapjes zijn allemaal van klein formaat en zijn ideaal om te delen! U kunt al van deze onbeperkte ‘Veense Hapas’ genieten voor €24,50!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige restaurantje in Roelofarendsveen? Brengt u dan vooral snel een bezoek, de bediening en koks ontvangen u graag in hun restaurant. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10