Alfanos

Dinerbon Rotterdam Alfanos
Adres
Rietdekkerweg 12
3068GW Rotterdam
Telefoon
010 4207628
Dinerbon Rotterdam Alfanos
Dinerbon Rotterdam Alfanos
Dinerbon Rotterdam Alfanos
Dinerbon Rotterdam Alfanos

Restaurant Alfanos ligt naast het Rotterdamse winkelcentrum Zevenkamp aan de oostkant van de stad. Bij Alfanos stap je de wereld van het Midden-Oosten binnen en waan je je in een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Er is hier duidelijk veel aandacht besteed aan een sfeervolle inrichting met prachtige Arabische decoraties en comfortabele zitjes met veel kussens. Het ruim opgezette restaurant biedt plaats aan 160 gasten en is ook zeer geschikt als locatie voor bruiloften, verjaardagspartijen en andere feesten. Een gezellig diner bij restaurant Alfanos is ook een perfecte afsluiting van een dag aan het strand of op het water van het dichtbijgelegen recreatiegebied Zevenhuizerplas en Rottemeren. Het uiterst beleefde en vriendelijke personeel doet er alles aan om je te laten genieten van een onvergetelijke avond vol sfeer met de lekkerste gerechten. Je dinerbon of dinercheque wordt hier graag geaccepteerd.

De keuken van het Midden-Oosten staat bekend als een van de gezondste ter wereld met veel verse ingrediënten en gebruik van houtskoolvuren om gemarineerd vlees langzaam te garen. Op de menukaart van Alfanos vind je diverse mixed grills met kalfsvlees, kip en kalkoen. De chef-kok is ook een echte specialist in het bereiden van kebab met lamsvlees en vis van de grill. Uiteraard ontbreekt hummus in veel smakelijke varianten niet op de kaart. Er is ook een ruime keus aan kleine bijgerechten zoals Arabische olijven, tzatziki of aubergine van de grill. Kinderen zijn hier ook van harte welkom! De kindermenu’s met onder meer hamburgers en frietjes zullen beslist in de smaak vallen bij de jonge gasten. Een Midden-Oosterse maaltijd sluit je traditioneel af met een heerlijke baklava of een cocktail met ijs en Arabische vruchten.

Restaurant Alfanos is dagelijks geopend van 15:00 uur tot middernacht. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het metrostation Ambachtsland ligt verderop in de straat op nog geen 50 meter afstand en heeft een directe verbinding met de Rotterdamse binnenstad. Als je met de auto komt is er voldoende parkeerruimte tegenover het restaurant. Neem samen met familie of vrienden een keer de tijd om eens heerlijk relaxt te genieten van de keuken van het Midden-Oosten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10