Allure

Dinerbon Rotterdam Allure
Adres
Cargadoorskade 107
3071 AW Rotterdam
Telefoon
010 4866529
Dinerbon Rotterdam Allure
Dinerbon Rotterdam Allure

Restaurant Allure vind je in de Rotterdamse Kop van Zuid. Om precies te zijn aan de Cargadoorskade 107 aldaar. Deze locatie betekent ook meteen dat het etablissement zich direct aan de Entrepothaven bevindt en daardoor over een eigen aanlegsteiger beschikt. Naast de auto en het openbaar vervoer is Allure dus ook met je eigen boot of met de Rotterdamse watertaxi te bereiken. Automobilisten kunnen hun wagen gemakkelijk op het nabijgelegen parkeerterrein van de Entrepothaven kwijt. De naam van dit restaurant geeft overigens al duidelijk weer dat je er producten en service van een hoog niveau mag verwachten. Die hoogwaardige kwaliteit van Allure komt ook tot uitdrukking in de talloze vakmatige bekroningen die het restaurant door de jaren heen in de wacht heeft gesleept. Je kunt er van woensdag tot en met zondag van 12 tot 2 ‘s middags terecht voor een smakelijke lunch. Het diner wordt doorgaans tussen 6 en 10 uur ‘s avonds geserveerd. Enige uitzondering hierop is zaterdagavond. Dan kun je er pas vanaf half 7 ‘s avonds met je dinercheque of dinerbon terecht.

Lunchen bij restaurant Allure is bepaald niet een kwestie van even snel een broodje naar binnen werken. Voor de lekkernijen die je op de menukaart aantreft, neem je ongetwijfeld graag uitgebreid de tijd, zodat je er volop van kunt genieten. Je kunt tijdens de lunch namelijk voor 3 volledige gangen kiezen. Dineren bij Allure is zelfs nòg uitgebreider. Daar begint het smulfestijn met een minimum van 4 gangen. En als je dat te weinig vindt, dan kun je het aantal zelfs op laten lopen tot maar liefst 7 gangen. Elke gang bevat tal van heerlijkheden, die met veel zorg en toewijding door de chef-kok en zijn keukenbrigade voor je worden bereid. Wil je dat proces van dichtbij bekijken en tijdens je diner doorlopend persoonlijk door de chef-kok geïnformeerd worden over alle lekkernijen die aan je geserveerd worden? Kies dan op woensdag, donderdag of vrijdag voor de ‘Chef’s Table’, bestaande uit 5 of 10 gangen.

Wordt aan het einde van je luxe eetfeest de rekening aan je gepresenteerd, dan spreekt het natuurlijk voor zich, dat je dan gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon als betaalmiddel in kunt zetten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10