Alma Lusa

Dinerbon Rotterdam Alma Lusa
Adres
Rijnwaterstraat 51
3063HC Rotterdam
Telefoon
06 46290398
Dinerbon Rotterdam Alma Lusa
Dinerbon Rotterdam Alma Lusa
Dinerbon Rotterdam Alma Lusa
Dinerbon Rotterdam Alma Lusa

In ons land heb je een zeer ruime keus als het gaat om internationale restaurants met gerechten uit alle windstreken. Toch zijn er niet veel Portugese eetgelegenheden waar liefhebbers van de culinaire traditie van het zonnige Portugal kunnen genieten van hun favoriete gerechten. Aan de rand van de Rotterdamse wijk Kralingen, in het kleine winkelcentrum De Esch, vind je het gezellige Portugese restaurant Alma Lusa. Als je hier naar binnen stapt waan je je meteen in een van die sfeervolle eettentjes die je van je vakantie in Portugal kent. De heerlijke geur van op houtskool geroosterde kip en kruiden komt je al tegemoet. De grote blikvanger in de zaak is de enorme barbecue waar de chef-kok hele of halve kippen op ronddraait. Alma Lusa is naast restaurant ook een delicatessewinkel waar je terecht kunt voor de lekkerste Portugese wijnen, kaasjes, worstjes, kruiden en nog veel meer lekkernijen. Gasten kunnen in het restaurant lunchen en dineren maar je kunt er ook gerechten afhalen.

Op het menu van Alma Lusa vind je traditionele gerechten uit de Portugese keuken die door de koks met grote zorg worden bereid. Het langzaam grillen van kip boven een houtskoolvuurtje is een kunst die hier uitstekend wordt beheerst! Naast de bekende Kip Piri-piri staan er op de kaart ook de lekkerste visgerechten en vooral heel veel kleine hapjes en gerechtjes waar je op je gemak van kunt genieten. Het vriendelijke personeel zal je ook graag adviseren welke Portugese wijn het beste bij jouw keus past. In dit leuke restaurant worden ook regelmatig speciale Portugese avonden georganiseerd met bijvoorbeeld wijnproeverijen. Als afsluiting van je diner kun je kiezen uit een assortiment heerlijke zoete desserts en er is originele Portugese koffie!

Alma Lusa is geopend op woensdag en donderdag van 12:00 - 20:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12:00 - 21:30 uur en op zondag van 12:00 - 18:30 uur. Afrekenen kun je hier uiteraard met je Dinerbon of Dinercheque. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en als je met de auto komt vind je voldoende parkeergelegenheid naast het winkelcentrum.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10