By Ami Urban Bistro

Dinerbon Rotterdam By Ami Urban Bistro
Adres
Antoine Platekade 983
3011BN Rotterdam
Telefoon
010 8418769
Dinerbon Rotterdam By Ami Urban Bistro
Dinerbon Rotterdam By Ami Urban Bistro
Dinerbon Rotterdam By Ami Urban Bistro
Dinerbon Rotterdam By Ami Urban Bistro

BY AMI is een Urban Bistro aan de Antoine Platekade in Rotterdam. Ben je op zoek naar een restaurant met internationale allure, waar je kunt genieten van fantastische gerechten? Dan moet je binnenkort komen dineren bij BY AMI. Naast een overheerlijk diner kun je ook terecht voor een (luxe) lunch, high beer, high tea of een proeverij met gin.

BY AMI Urban Bistro is gevestigd op de Kop van Zuid. Het restaurant werd eind 2018 geopend door Ahmed Baglari. Chef-kok en al zeventien jaar lang aan het werk in verschillende restaurants. Hij droomde al jaren van een eigen restaurant, met BY AMI is het eindelijk zover.

Wie het restaurant binnenloopt, ziet gelijk de open sfeer. Je kunt door de open keuken precies zien hoe de gerechten worden bereid. Er wordt veel tijd en moeite gestopt in de presentatie van de gerechten. Zo kun je er terecht voor overheerlijke en kleurrijke koffie en verschillende lunch- en dinergerechten. ’s Zomers is er aan twee kanten van het pand een terras. Neem hier plaats voor een hapje en drankje en geniet van de zon.

Kom je een dagje naar Rotterdam? Dan zijn er veel verschillende dingen die je kunt doen. Bezoek een van de vele musea, maak een stadswandeling of ga winkelen. BY AMI is de perfecte plek om tijdens je dag in Rotterdam even bij te komen. De gemoedelijke sfeer en het overheerlijke eten, zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag hebt. Ook handig is dat het restaurant verschillende arrangementen heeft. Zo is er een speciaal theaterdiner, waarbij met serveren rekening wordt gehouden met de tijd van de voorstelling. Kom je met een groter gezelschap? Dan kun je kiezen uit een walking diner of verjaardagsdiner in de privéruimte. Daarnaast kun je bij BY AMI terecht voor een high beer, high gin, high tea of high wine. Hierbij kun je kiezen uit de lekkerste drankjes en krijg je verschillende zoete en hartige hapjes geserveerd.

Ben je van plan binnenkort te gaan eten bij BY AMI? Vergeet dan niet een dinerbon of dinercheque mee te nemen, als je deze ergens hebt liggen. Je kunt namelijk bij dit restaurant afrekenen met de dinerbon en dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10