Apartt

Dinerbon Rotterdam Apartt
Adres
Blaak 4
3011 TA Rotterdam
Telefoon
010 - 8450519
Dinerbon Rotterdam Apartt
Dinerbon Rotterdam Apartt
Dinerbon Rotterdam Apartt
Dinerbon Rotterdam Apartt

Nét even anders en een blikvanger in Rotterdam; dat is Apartt. Restaurant Apartt laat zich misschien nog het best omschrijven als los en makkelijk, maar tegelijkertijd stijlvol en full of life. Apartt is gevestigd bij de befaamde kubuswoningen in Rotterdam en heeft een prachtig uitzicht op de Oude Haven en een prachtig groot terras aan het water. Hier kunt u heerlijk genieten in de warmere maanden. Bij het ontwerpen van de inrichting is rekening gehouden met de bijzondere niveau verschillen waar destijds de architect van het pand veel mee heeft gewerkt.

Net zoals in veel mediterrane landen is de scheiding tussen eten en drinken er niet. Of je komt voor een Latte Machiato, voor een zakenlunch, een gezellige borrel met vrienden of een romantische date, u zit bij Apartt altijd goed. Ook met uw Dinerbon, want die wordt hier graag geaccepteerd! Vanaf 11.00 kunt u al binnenlopen voor een kopje koffie met gebak en gedurende de dag voor lunch en het diner. De menukaart bestaat uit eenvoudige, maar smaakvolle gerechten. Deze worden door de enthousiaste keukenbrigade bereid van dagverse producten.

Een specialiteit van Apartt is de bereiding op steen van verschillende steakgerechten. Gastheer Rob Wynia gaat graag op vakantie naar het Portugese Tavira. Hier heeft hij kennis gemaakt met deze bijzondere manier van vlees bereiden, waarbij het op zeer hete steen langzaam wordt gegaard. Hierdoor blijft het vlees heerlijk mals en puur. Met zijn chef-kok haalde Rob het naar Nederland en ondertussen is Apartt er een meester in geworden.

Komt u snel ervaren wat dit restaurant zo Apartt maakt? Vergeet uw Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10