Atithi - The Hash Eatery

Dinerbon Rotterdam Atithi - The Hash Eatery
Adres
Vasteland 5a
3011 BJ Rotterdam
Telefoon
085-0606009
Dinerbon Rotterdam Atithi - The Hash Eatery
Dinerbon Rotterdam Atithi - The Hash Eatery

Ontdek alles wat de Indiase keuken te bieden heeft voor een voordelige prijs bij Atithi The Hash Eatery in Delft. Dit Indiase specialiteiten restaurant is gunstig gelegen aan de rijksweg A13 waardoor het zeer goed bereikbaar is en een perfecte stop maakt tijdens een reis of autorit. Verwacht hier heerlijk, snel en voordelig eten! U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Onze gerechten worden bereid met verse ingredienten. U kunt al vanaf €5 en binnen 5 minuten genieten van een Indiaas gerecht. Wij blinken uit in vegetarische en veganistische gerechten maar hebben ook voor de kipliefhebbers genoeg aanbod. Onze kaart is samengesteld door onze ervaren chefs die hun sporen hebben verdiend in de Indiase keuken. Het is een mix van gerechten uit alle gedeelten van India voor de zo compleet mogelijke ervaring. Waar u ook trek in heeft, op onze diverse kaart zult u wat vinden. Wij zijn het eerste Indiase restaurant dat langs de rijksweg is gevestigd om u onderweg  een verrassende ervaring te  bieden.

Bent u onderweg en heeft u geen trek in een Burger King of Subway? Kies dan voor echt eten bereid met verse producten. Bij Atithi The Hash Eatery is er voor iedereen genoeg keuze en zult u verrast worden door de smaaksensaties die wij serveren. Ervaar met uw dinerbon of dinercheque de Indiase keuken op zijn best.

Mon-Thu: 11:00-21:00
Fri: 11:00-21:30
Sat-Sun: 12:00-22:00

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10